AKTUELNO

Supružnici se suprotstavili jedno drugom.

Otac Slobe Radanovića prilikom novogodišnje posete rijalitija "Zadruga" nije želeo da se pozdravi sa bivšom snajkom Kristinom Kockar, što je zabezeknulo sve ukućane, a sada Sloba i Kija, kao glavni akteri priče, imali priliku da javno prokomentarišu šta misle o ovom postupku.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ste videli. Moj tata je bez dlake na jeziku. Nikome nije ništa prećutao, pa ni sada. On zna zašto je to rekao - rekao je Sloba, a potom dodao da je ponosan na svog oca.

Svoju šansu da ovo prokomentariše dobila je i Kija za koju je bilo sramno ono što je njen tast, a Slobin otac uradio.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam mislila na karakternu osobinu. Niko od mojih to nije rekao, niti sam ja njemu rekla:"Marš u p*čku materinu". Smatram da je to to seljački, imam milion drugih epiteta kako bih to nazvala. Meni je Slobodan prišao i izvinio se u svoje ime za sve to i smatra da to ne treba da menja odnos između mene i njega, kao što nikad i nije. Mislim sve najgore o tom postupku, nisam ga ja uradila - odgovorila je drsko Kija, a onda se nadovezao i Sloba:

Foto: Printscreen Youtube

Ne želim da operem svog oca, ali njena majka je rekla da klekneš preda mnom, to je podmuklije nego što je moj otac uradio - rekao je Sloba.

Bez obzira na to koliko se trudili da ne izazivaju konflikte i ne iznose "prljav veš" jedno o drugome, između njih dvoje često postoji sukob mišljenja.

Pročitajte još: PONOVO MU SPOMENULA DECU: Jelena Golubović udarila Miljana GDE GA NAJVIŠE BOLI! Ovako joj je uzvratio (VIDEO)

Kako se razgovor između supružnika završio pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'